معرفی گروه

گروه زیست شناسی سلولی مولکولی - ژنتیک دانشگاه علم و فرهنگ

گروه ژنتیک دانشگاه علم و فرهنگ در سال 1393 و با پشتوانه علمی گروه پژوهشی ژنتیک ناباروری پژوهشگاه رویان شروع به کار نموده و هر ساله با جذب دانشجویان علاقه مند در مقطع کارشناسی ارشد به فعالیت آموزشی خود ادامه میدهد.

پروژه های تحقیقاتی دانشجویان که با راهنمایی اعضای هیئت علمی این گروه به انجام می رسد غالبا در زمینه های مختلف ژنتیک بالینی، سیتوژنتیک، تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی (PGD)، فارماکوژنتیک، اپی ژنتیک، مهندسی ژنتیک و بیو انفورماتیک می باشد. بررسی الگوی بیان ژن درمراحل اولیه جنینی، تاثیر تکنیک های انجماد بر پروفایل ژنی سلولهای جنسی، جنین و یا بافت تخمدان نیز از جمله زمینه های تحقیقاتی مرتبط با این گروه می باشد که با همکاری گروههای پژوهشی جنین شناسی و ناباروری مردان و زنان انجام می شود. تولید پروتئین های نوترکیب از طریق دستکاری ژنتیکی در سلول های میزبان مختلف از دیگر فعالیت های تحقیقاتی این گروه می باشد. هم چنین پروژه های تحقیقاتی متنوعی توسط دانشجویان این گروه با همکاری و نظارت پژوهشکده تحقیقات سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان در زمینه مطالعات ژنتیکی و اپی ژنتیکی سلولهای بنیادی به انجام می رسد.